Presentation av Magic Hood

Go down

Presentation av Magic Hood

Post  MagicSanguina on Mon 1 Apr 2013 - 13:01

En liten beskrivning av Magic Hood:Magic Bots Hood är bas-agen.
Den har inte sammanblandats med någon annan age.
Men man kan upptäcka några små förändringar: i teleskopet så kan man se Aegura's ljus och t.o.m. utforskares ljuspunkter röra sig. Du kan också betrakta några Bahro-båtar på sjön.
En Bahro dyker upp och länkar iväg nära den privata Bahro-stenen till Aegura, när en besökare länkar in till denna Hood.
I Magic Hood så kan du se följande dekorationer:
Festlampor, Happy New Year-banderoller, några Halloween dekorationer, videokameran (nära fontänen), stora svampar i ljusträdgården, D'ni klockan och bildvisare.

Några kommandon gör att du kan aktivera fyrverkerier, sätta på eller stänga av vattnet till fontänen och vattenfallet, eller byta ut ljusen i denna hood.
Det finns 15 teleporterings platser i Magic Hood.

Det finns också 2 special-kommandon för att kunna fira en medlems födelsedag: Happy Birthday och BBirthday.
Dessa kommandon beskrivs i nästa topic.
Det finns 2 kommandon som gör att du kan byta plats på böckerna till Eder Tsogal och Eder Delin också. Det gör att du kan välja vilken Trädgårds Age som du kommer att länka till.

Och sist men inte minst, så kan du bli medlem i Magic Bot's Hood cheers. Du kommer då att ansluta dig till alla andra Magiska grannar, och bli informerad så snart som det dyker upp något nytt om botarna, eller om nya kommandon. Basketball

Hur blir man då medlem i Magic Bot's Hood ?

Först måste du bestämma dig för om du ska skapa en ny Magic Avie (en avatar med "Magic" i namnet) Wink eller om du ska ansluta dig med den du redan har.
Efter det så måste du radera din Bevin Bok som du har i bokhyllan i din Relto.
Nu finns det två sätt att göra det här på, men oavsett vilket du väljer, så behöver du hjälp från en medlem i Magic Hood:

- du kan följa med den medlemmen till hans/hennes Relto och använda hans/hennes Bevin Bok. Det är det vanligaste sättet att bli medlem på.
- eller, så kan du fråga en medlem i Magic Hood att sända en bot till MAGICRelto. För det är bara de som redan är Magic Bot's grannar som kan sända en bot till en annan age. (Läs posten "Sendbotto [age]" i "Teleporterings kommandon" i kategorin "Vanliga kommandon")

När boten väl befinner sig i MagicRelto så behöver du bara sända "meet" till den. Du kommer då att länka till MagicRelto. Sedan är det bara att använda boken till Bevin!
Tada! Du är nu medlem i Magic Bot's Hood. cheers
avatar
MagicSanguina
Master
Master

Messages : 94
Date d'inscription : 2013-02-14
Age : 29
Localisation : Magic euphoria

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum