Teleporterings kommandon

Go down

Teleporterings kommandon

Post  MagicSanguina on Mon 1 Apr 2013 - 2:29

Här är de teleporterings kommandon som gör att du snabbt kan förflytta dig i denna age.
Några av dom teleporterar dig till speciella platser som du inte kan komma åt utan magiska kommandon eller skydiving tricks.
Det är "G platser", G som i Gahreesen Laughing.

Det finns 25 teleporterings platser från G1 till G25.

Här är G21:Det finns en 26e teleporterings plats, kallad G26.
Det är en specialare, så därför krävs det nog lite förklaringar.

Gahreesen är uppbyggt i ett stycke. Det betyder att alla de olika ställena laddas samtidigt när du kommer till Gahreesen.
Men det finns "subworlds".
I Gahreesen så är dessa subworlds de 6 roterande broarna och den roterande plattformen (plattformen som kan nås via hissen).Även om du kan se de här platserna när du står på den centrala klippan, så kan inte spelet "se" dem så länge som du inte har gått på dessa "subworlds" än.
Eftersom broarna rör sig, så gör även länkningsplatserna det. Så det är ingen bra ide att teleportera sig till broarna med Agoto kommandet. Du kommer med stor sannolikhet att dyka upp på en plats mellan två broar och falla ner i panik zonen (en genväg till din Relto Very Happy ). Du har väldigt tur om du skulle landa på rätt ställe. Om du inte tror mig så testa Basketball.

Så, för att undvika snabbturen till Relto, så har Mister Magic inte skapat någon teleporterings plats på någon av de 6 broarna.

Det är såklart enklare att teleportera sig till den roterande plattformen (då finns ingen risk att falla ner i panik zonen).
Det är här G26 kommandot kommer in i bilden. Det gör att du teleporteras hit:Var försiktig när du befinner dig på plattformen: använd inte andra teleporterings kommandon som (G1 till G25) eftersom,
som jag tidigare förklarat, så kan spelet inte "se" andra platser så länge som du befinner dig i dessa "subworlds".
Så om du vill teleportera igen, så behöver du först gå till den centrala klippan (den med en journey cloth), eller använda hissen.
avatar
MagicSanguina
Master
Master

Messages : 94
Date d'inscription : 2013-02-14
Age : 29
Localisation : Magic euphoria

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum